Întrebări frecvente

Iată o listă cu cele mai frecvente întrebări despre cardurile noastre cadou.

Gifty Donations este o platformă online unde poți achiziționa carduri cadou speciale pentru a susține cauze umanitare și asociații de caritate care au o misiune importantă pentru tine.

Utilizatorii pot achiziționa carduri cadou de la una sau mai multe dintre asociațiile disponibile pe platformă pe care doresc să le susțină și pot efectua donații directe prin intermediul platformei noastre.

Plata se realizează exclusiv online în momentul în care plasezi comanda. Acesta este singurul mod de plată acceptat.

Da, vei primi factura comenzii prin e-mail după finalizarea plății.

Poți să folosești codul cardului cadou pe pagina noastră: https://giftydonations.com/use-donation-code introducând codul cardului cadou și adresa de email.

Suma donată va fi direcționată către asociație numai după ce folosești codul cardului cadou pe pagina noastră: https://giftydonations.com/use-donation-code.

Pentru a efectua verificarea, asigură-te că ai utilizat codul cardului cadou pe pagina noastră: giftydonations.com/check-balance . Dacă codul cardului cadou a fost utilizat, poți verifica statusul donației pe pagina noastră: https://giftydonations.com/check-by-certificate introducând numărul certificatului primit pe email. De asemenea, vei primi o notificare prin e-mail atunci când plata va fi înregistrată în contul bancar al asociației selectate.

Pentru a verifica dacă cardul cadou a fost utilizat, te rog să accesezi pagina noastră: giftydonations.com/check-balance.

Utilizarea cardului cadou poate fi realizată în decurs de 6 luni de la data achiziționării.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare, te rugăm să ne contactezi prin e-mail la adresa office@giftydonations.com.